Zwangerschapsfotoshoot in de Franse Auvergne

In oktober 2017 ben ik samen met mijn man afgereisd naar de Franse Auvergne. Ik was een aantal maanden eerder gevraagd door een Française of ik daar in haar eigen land haar zwangerschap wilde fotograferen. Een eer om een zwangerschapsshoot te mogen doen in Frankrijk en natuurlijk een unieke kans om daar te midden van alle natuurpracht mijn zwangerschapsfotografie te mogen aanvullen met prachtige foto’s.
Het bleek een echte indian summer die week, prachtig weer en dus werd het een fotoshoot bij zonsondergang. De allerlaatste minuten voor de zon onderging zijn we vanuit het bos richting de top van een berg gereden op daar de zon te zien zakken.

Ik was en ben nog steeds onder de indruk van dat prachtige land en deze geweldige zwangerschapsfotoshoot. Geniet maar even mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

error: