Zwangerschap

Zwangerschapsshoot in de studio

 

Een fotoshoot waarbij je als zwangere mama-to-be nog even helemaal centraal staat in al je vrouwelijkheid, nog net voor de baby arriveert en alle aandacht naar de kleine gaat. Uiteraard kunnen tijdens een shoot ook foto’s gemaakt worden met partner en eventuele broertjes/zusjes.
Ik werk graag in alle rust en maak, rekening houdend met jullie wensen, met heel veel liefde de door jullie gedroomde beelden. Eigenlijk is deze fotoshoot meer dan een fotoshoot, het is een ervaring die deel uitmaakt van de prachtige herinneringen die jullie uiteindelijk in handen hebben in de vorm van een mooi fotoalbum. Een fotoshoot dus die je NIET WILT MISSEN!!!

Ik krijg regelmatig de vraag of de dames op mijn foto’s modellen zijn, en het antwoord is nee. De meesten hebben geen enkele camera ervaring op het moment dat ze mijn studio binnen stappen. Tijdens de fotoshoot begeleid ik je namelijk volledig in het poseren voor de foto waarbij jij en jouw zwangere buik op zijn allermooist uitkomen en je verliefd zult zijn op het eindresultaat.

Voor mijn zwangerschapsshoots maak ik gebruik van een collectie van meer dan 200, speciaal hiervoor gemaakte, jurken, body’s en doeken van onder andere Mii-Estilo en Katharina Hakaj Couture waarin je je helemaal geweldig voelt!! Tijdens een shoot in de studio mag dan ook een beetje romantiek en glamour niet ontbreken. Uiteraard kunnen we ook gebruik maken van door jou zelf mee gebrachte kledingstukken of gaan voor stijlvol bedekte nude beelden.

Om de experience compleet te maken is het mogelijk om je haar en make-up te laten verzorgen door één van mijn visagistes. Zij zijn toppers in hun vakgebied en kunnen samen met mij zorgen voor een absoluut wauw-effect.

De sfeer in mijn foto’s is classy, stijlvol met een tikkeltje drama. Mijn voorkeur gaat uit naar wat meer donkere settings die voor een krachtige uitstraling zorgen. Maar uiteraard bespreken we voorafgaand aan jouw shoot al je wensen zodat de foto’s precies zijn hoe jij ze je had voorgesteld.

De studio is gelegen in het gezellige Bergen op Zoom waar je na de shoot een heerlijk hapje kunt eten in een restaurantje of een overnachting kunt boeken in één van de vele hotels.

Voor meer informatie over mijn werkwijze lees ook “veelgestelde vragen”


 

error: