fbpx

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot in de studio

 

Een fotoshoot waarbij je als zwangere mama-to-be nog even helemaal centraal staat in al je vrouwelijkheid, nog net voor de baby arriveert en alle aandacht naar de kleine gaat. Uiteraard kunnen tijdens een shoot ook foto’s gemaakt worden met partner en eventuele broertjes/zusjes.
Ik werk graag in alle rust en maak, rekening houdend met jullie wensen, met heel veel liefde de door jullie gedroomde beelden. Eigenlijk is deze zwangerschapsshoot meer dan een fotoshoot, het is een ervaring die deel uitmaakt van de prachtige herinneringen die jullie uiteindelijk in handen hebben in de vorm van een mooi fotoalbum. Een fotoshoot dus die je NIET WILT MISSEN!!!

Ik krijg regelmatig de vraag of de dames op mijn foto’s modellen zijn, en het antwoord is nee. De meesten hebben geen enkele camera ervaring op het moment dat ze mijn fotostudio binnen stappen. Tijdens de fotoshoot begeleid ik je namelijk volledig in het poseren voor de foto waarbij jij en jouw zwangere buik op zijn allermooist uitkomen en je verliefd zult zijn op het eindresultaat.

Voor mijn zwangerschapsshoots maak ik gebruik van een collectie van meer dan 200, speciaal hiervoor gemaakte, jurken, body’s en doeken van onder andere Mii-Estilo en Katharina Hakaj Couture waarin je je helemaal geweldig voelt!  Tijdens een shoot in de studio mag dan ook een beetje romantiek en glamour niet ontbreken. Uiteraard kunnen we ook gebruik maken van door jou zelf mee gebrachte kledingstukken of gaan voor stijlvol bedekte nude beelden.

De sfeer in mijn foto’s is classy en stijlvol, fine art. Uiteraard bespreken we voorafgaand aan jouw shoot al je wensen zodat de foto’s precies zijn hoe jij ze je had voorgesteld of eigenlijk nog mooier dan je je had voorgesteld!

Om de experience compleet te maken is het mogelijk om je haar en make-up te laten verzorgen door één van mijn visagistes. Zij zijn toppers in hun vakgebied en kunnen samen met mij zorgen voor een absoluut wauw-effect. En als je dan op je allermooist er uit ziet kun je er maar beter optimaal van genieten door de dag compleet te maken met een etentje.
Mijn studio is gelegen in het gezellige Bergen op Zoom waar je na de shoot een heerlijk hapje kunt eten in een restaurantje of een overnachting kunt boeken in één van de vele hotels. Of je maakt een klein uitstapje over de grens naar het bourgondische Antwerpen.

DURF JIJ JE OVER TE GEVEN AAN MIJN CREATIVITEIT MET ALS RESULTAAT JOUW EIGEN PERSOONLIJKE KUNSTWERK?

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

 

error: