Workshop zwangerschapsfotografie studiobasics

Herken je dit? Je hebt een flitsset gekocht en je bent vol goede moed, maar het lukt je maar niet om mooie zachte foto’s te maken en de sfeer te creëren die je voor ogen hebt.

Tijdens deze middag gaan we in de studio aan de slag met zwangerschapsfotografie en laat ik je zien dat het werken met studiolicht helemaal niet zo moeilijk is. Ik laat je mijn favoriete opstelling zien en leg tevens uit hoe je eenvoudig variatie aan kunt brengen in je foto’s door je lichtopstelling te veranderen. We gaan aan de slag met één of twee echte modellen en ik laat je mijn posing workflow zien. Aan het einde van de dag laat ik je zien hoe ik mijn studiofoto’s bewerk tot prachtige kunststukjes voor de klant.

Voor deze dag is het handig als je kennis hebt van Photoshop, want met dit programma bewerk ik mijn foto’s.

De dag zal beginnen om 11.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Koffie, thee, frisdranken en lunch is inbegrepen.

Locatie: mijn studio in Bergen op Zoom

Aantal cursisten: maximaal 6

Datum:
– vrijdag 28 januari 2021

Kosten: €495  (bij boeking dient een aanbetaling te worden gedaan van €200, deze wordt niet gerestitueerd in geval van annulering door de cursist. Het restantbedrag wordt uiterlijk een week voorafgaand aan de workshop betaald )

De workshop is niet toegankelijk voor fotografen die zelf workshops geven. Wanneer je de workshop volgt is het niet toegestaan binnen twee jaar zelf workshops te gaan geven. Bij boeking ga je met deze voorwaarden akkoord.

Boek nu

 

error: