Workshop Photoshop Gevorderd

Bewerkte fine art foto gemaakt door Danielle Hagens Fotografie

Ben je reeds bekend met de basisbeginselen van Photoshop maar wil je meer leren over de mogelijkheden dan is deze workshop geschikt voor jou.
Let op: tijdens deze workshop wordt niet meer stil gestaan bij hoe je moet werken met lagen en maskers en hoe je aanpassingslagen maakt. Deze basis moet je dus beheersen om deel te kunnen nemen. Mocht je die basis nog niet hebben dan is wellicht de Workshop Photoshop Basis een goede start.

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de mogelijkheden die Photoshop te bieden heeft. We gaan allerlei aanpassingen doen zoals kleuren aanpassen en veranderen, verlooplagen maken etc. en ik laat je zien op welke (vele) manieren dit allemaal kan. We gaan portretten retoucheren en we gaan ook delen van een foto vervangen.
Tijdens deze workshop geef ik je de mogelijkheid om een eigen workflow te gaan creëren om jouw foto’s tot droomfoto’s te maken en ik geef je een kijkje in mijn keuken, hoe ik mijn foto’s van begin tot einde bewerk.

Deze workshop is echt bedoeld voor degenen die al kunnen werken met lagen en maskers maar vastlopen in de vele ontelbare mogelijkheden van Photoshop.

Ik zal in kleine groepjes werken zodat er voldoende aandacht is voor iedereen tijdens de workshop.

Data:
– zaterdag 2 februari 2019

Benodigdheden: laptop met Photoshop CS5, 6 of CC

Locatie: mijn studio in Ossendrecht

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Inclusief: koffie, thee, lunch en versnaperingen

Maximaal 5 deelnemers

Kosten: €300 (incl. BTW)

Bij het boeken van de workshop dient een aanbetaling van €100 te worden gedaan om je plaats te reserveren.

Workshops zijn niet toegankelijk voor fotografen die zelf ook workshops geven.

Na het volgen van een workshop bij Danielle Hagens Fotografie is het niet toegestaan binnen twee jaar zelf workshops te gaan geven.

error: