Workshop Newbornfotografie

 

Deze dag ga ik je alles leren over het gebruik van studiolicht bij newbornsessies, camera-instellingen, belichting, witbalans en hoe je de mooiste foto’s rechtstreeks uit de camera kunt maken. Je krijgt de kans om mijn workflow te zien voor een normale sessie en hoe ik met de baby en hun ouders omga. Dat betekent dat je misschien ook gaat zien hoe ik met een baby die niet helemaal gesetteld is werk om toch een mooie galerij te krijgen. Een baby is namelijk niet te regisseren en het is dus juist belangrijk dat je over voldoende vaardigheden en opties beschikt om je newbornshoot tot een succes te maken.
Ik leg je stap voor stap uit hoe ik de baby’s poseer en waar je op moet letten. Natuurlijk krijg je ook de kans om ook zelf te fotograferen en laat ik je zien hoe camera-angles van invloed zijn op je foto.

Tijdens deze dag zal ik twee foto’s die zijn gemaakt bewerken en krijg je dus tevens mijn editing workflow te zien voor newbornshoots.

Een unieke kans op een kijkje in mijn keuken!!!

Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende newbornfotograaf als de al gevorderde newbornfotograaf.

De workshop is niet toegankelijk voor fotografen die zelf workshops geven. Wanneer je de workshop volgt is het niet toegestaan binnen twee jaar zelf workshops te gaan geven. Bij boeking ga je met deze voorwaarden akkoord.

De dag zal beginnen om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

Koffie, thee, frisdranken en lunch is inbegrepen.

Locatie: Ossendrecht

Kosten: €495 (incl.BTW)

Maximaal aantal deelnemers: 3
(ik werk heel bewust in kleine groepjes om het rendement van de workshop zo hoog mogelijk te houden voor de cursist)

Bij boeking wordt een aanbetaling gevraagd van €100, deze wordt bij annulering door de cursist niet terugbetaald. Het restantbedrag van de workshop dient uiterlijk twee weken voorafgaand aan de workshop te zijn betaald.

Om te boeken kun je contact opnemen via daniellehagensfotografie@gmail.com of via het contactformulier op de website.

error: