Workshop Newbornfotografie

Deze dag krijg je de kans om mijn workflow te zien voor een normale newbornsessie en hoe ik met de baby en hun ouders omga. Dat betekent dat je ook gaat zien hoe ik met een baby die niet helemaal gesetteld is werk om toch een mooie galerij te krijgen. Een baby is namelijk niet te regisseren en het is dus juist belangrijk dat je over voldoende vaardigheden en opties beschikt om je newbornshoot tot een succes te maken. Want dat is het uiteindelijke doel van jouw werk, mooie foto’s creëren voor de ouders om voor altijd te koesteren.

Ik leg je stap voor stap uit hoe ik de baby(‘s) poseer en waar je op moet letten en ik laat je zien hoe camera-angles van invloed zijn op je foto. Tevens leer je over het gebruik van studiolicht bij newbornsessies, je camera-instellingen en hoe je de mooiste foto’s rechtstreeks uit de camera kunt maken.

Aan het einde van deze dag zal ik enkele foto’s die zijn gemaakt bewerken en krijg je dus tevens mijn editing workflow te zien voor newbornshoots.

Een unieke kans dus op een kijkje in mijn keuken!!!

Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende newbornfotograaf als de al gevorderde newbornfotograaf.

De dag zal beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

Koffie, thee, frisdranken en lunch is inbegrepen.

Locatie: mijn studio in Bergen op Zoom

Aantal cursisten: maximaal 6

Datum: woensdag 10 november 2021

Kosten: €495  (bij boeking dient een aanbetaling te worden gedaan van €200, deze wordt niet gerestitueerd in geval van annulering door de cursist. Het restantbedrag wordt uiterlijk een week voorafgaand de workshop betaald )

De workshop is niet toegankelijk voor fotografen die zelf workshops geven. Wanneer je de workshop volgt is het niet toegestaan binnen twee jaar zelf workshops te gaan geven. Bij boeking ga je met deze voorwaarden akkoord.

Boek nu

 

error: