Workshop The Story of Light

 

Tijdens deze workshop van een dag neem ik je mee in mijn visie op kinderfotografie en fotograferen met natuurlijk licht. Hoe vind je de juiste plekjes en hoe kun je prachtige droombeelden maken. Hoe style ik de kinderen en de settings, welke props gaan we gebruiken en hoe maak ik van het geheel een verhaaltje.

We gaan eerst in op de basis van het fotograferen met natuurlijk licht. En hoewel ik absoluut mijn voorkeuren heb voor bepaalde momenten op de dag ga ik je leren dat je op ieder moment van de dag een mooi droomplaatje kunt creëren. Ik ga je leren werken met zonlicht, bewolkt weer, backlight en golden hour.
Deze kennis neem je vervolgens mee om toe te passen in je eigen fotografie, of dat nu van je eigen kinderen is, of misschien van je huisdier of in opdracht van klanten. Maar op deze dag gaan we de theorie toepassen op enkele (kinder)modellen.

We starten de dag dus met een stukje theorie en gaan vervolgens uitgebreid in de praktijk aan de slag met diverse modellen.  Ik werk in kleine groepjes waardoor er ruim voldoende individuele aandacht is.

Hoe ziet de dag er uit (tijden zijn afhankelijk van het seizoen, in de zomer eindigen we in de avond)
– 12.00 uur: ontvangst in mijn studio in Ossendrecht met koffie, thee en lekkers
– 12.00 tot 14.30 uur: theorie
– 14.30-18.00 uur: praktijk op een buitenlocatie

Wat heb je nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen?
– een camera en een (lichtsterke) lens
– je moet de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO beheersen

Locatie: Ossendrecht
Tijd: 12:00 tot 18.00
Koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen
Maximaal 6 deelnemers

Data: binnenkort nieuwe data beschikbaar

Kosten: €300 (incl. BTW)
Bij het boeken van de workshop dient een aanbetaling van €100 te worden gedaan om je plaats te reserveren.

Workshops zijn niet toegankelijk voor fotografen die zelf ook workshops geven. Na het volgen van een workshop bij Danielle Hagens Fotografie is het niet toegestaan binnen twee jaar zelf workshops te gaan geven.

error: