fbpx

Danielle Hagens

 

 

Mijn naam is Danielle Hagens, ik ben 47 jaar en getrouwd met de allerliefste man. Na een korte carrière als fiscaal juriste en een opleiding tot fysiotherapeute ben ik per toeval in het vak van fotografie beland.
Begonnen in 2014 met het fotograferen van mijn eigen honden en de dochters van mijn man heb ik me eind 2015/begin 2016 gevestigd als fotografe en fotografeerde ik vooral heel veel kinderen. Tot ik mijn passie vond in het fotograferen van zwangerschappen en newborns en mijn hart hier aan verloor. Het vastleggen van de meest dierbare herinneringen aan die bijzondere periodes is iets waar ik me in de afgelopen vijf jaar volledig in heb gespecialiseerd. En inmiddels is mijn specialisatie uitgebreid met luxe portretten van vrouwen.

In enkele jaren tijd heb ik een heel unieke, eigen stijl ontwikkeld die zich kenmerkt door een dromerige, romantische en tevens klassieke stijl. Veel van mijn klanten noemen mijn foto’s “kunst”.

In de afgelopen jaren is mijn werk ook internationaal steeds meer gewaardeerd en heb ik in diverse grote internationale fotowedstrijden prijzen en awards gekregen voor mijn werk, waaronder de tweede en derde prijs bij de prestigieuze WPPI Awards en een nominatie tot één van de beste 20 internationale fotografen bij The Portrait Masters in 2021 in de categorie zwangerschap.

Het meedoen aan internationale fotowedstrijden houd me scherp als fotografe en geeft me de mogelijkheid om steeds weer te groeien en verbeteren in mijn werk. Inmiddels geef ik ook al enkele jaren les aan andere fotografen in binnen- en buitenland en probeer ik mijn passie over te dragen op mijn cursisten. Daarnaast ben ik regelmatig als spreker aanwezig  op diverse nationale en internationale congressen.

Ik heb ruim vier jaar een fotostudio gehad in het kleine dorpje waar ik ook woon tot het in 2020 tijd werd voor de volgende stap. Een nieuwe en veel grotere studio op een mooie locatie in de stad. Mijn huidige studio is gevestigd in het uiterste zuiden van Nederland, in het bourgondische Bergen op Zoom.

 

                 

 

18685629_450606348633111_734613566_n1496305324041

error: