Over Danielle


Mijn naam is Danielle Hagens, fotograaf en geboren en getogen in Brabant. Samen met mijn man, zijn twee dochters en mijn honden woon en werk ik op één van de mooiste plekjes in Brabant. Fotograferen is mijn passie. Ik creëer graag beelden die een verhaal vertellen, waarbij fine-art fotografie een speciaal plekje heeft.

Bij het maken van foto’s maak ik graag gebruik van het natuurlijk licht en ben dus voortdurend op zoek naar mooi licht in combinatie met mooie locaties. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het fotograferen in de vroege ochtend of de laatste uurtjes voordat de zon onder gaat. Het licht is dan op zijn allermooist. Naast het fotograferen op locatie fotografeer ik ook in mijn studio in Ossendrecht (tussen Antwerpen en Bergen op Zoom in gelegen).

Ik heb me volledig gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie op locatie of in de studio en newbornfotografie. Ik ben er trots op te mogen melden dat ik meerdere internationale awards heb gewonnen met zowel mijn zwangerschapsfotografie als newbornfotografie en daarmee internationale erkenning heb gekregen van mijn werk.
Naast het fotograferen geef ik ook workshops in binnen- en buitenland.

 

18685629_450606348633111_734613566_n1496305324041

error: