Newborn

Newbornsessies vinden bij voorkeur plaats tussen de 7de en 21e dag na de geboorte en duren gemiddeld 2 tot 4 uur. Dit is inclusief het voeden en verschonen. Ik werk volledig in de flow van de baby. Mocht je baby al ouder zijn dan drie weken wanneer je besluit een newbornshoot te willen plannen neem dan even contact op dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

De sessies vinden plaats in mijn studio in Bergen op Zoom. Hier heb ik alles voorhanden om prachtige foto’s van jullie babytje te kunnen maken.
Er is een uitgebreid aanbod aan accessoires, achtergronden, haarbandjes, mutsjes etc. aanwezig in de studio om te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Ik geef de voorkeur aan natuurlijke/neutrale kleuren en materialen en probeer alles daarbij op elkaar af te stemmen in ton-sur-ton tinten. De keuze van materialen en accessoires bepalen de uiteindelijke foto en hier wordt door mij dan ook veel aandacht aan besteed om een unieke reportage te creëren.

Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij informatie van de gang van zaken tijdens een sessie, zodat jullie goed voorbereid zijn en tijdens de sessie kunnen ontspannen en genieten van het moment.

Om een newbornsessie in te plannen zet ik jullie uitgerekende datum in mijn agenda. Na de geboorte nemen jullie zo snel mogelijk contact op met mij om de sessie definitief in te plannen. Mocht je vroeger of later bevallen, is dit geen probleem, ik houd hiermee altijd rekening in mijn agenda.

Als jullie besluiten om de newbornreportage door mij te laten verzorgen is het aan te raden de sessie zo tijdig mogelijk vast te leggen, al tijdens jullie zwangerschap. Ik zit vaak al even vooruit volgeboekt, dus wanneer jullie lastminute willen boeken kan het zijn dat ik geen ruimte meer heb in mijn agenda, hoewel ik dan natuurlijk wel mijn uiterste best zal doen voor jullie.

Voor meer informatie over mijn werkwijze lees ook “veelgestelde vragen”

 


 

error: