Mommy-me

4G1A7565web

LIEFDE, EMOTIE, TEDERHEID EN PURE SCHOONHEID

Dat is hetgeen ik probeer vast te leggen in mijn foto’s en wat de boventoon voert tijdens mijn fotosessies. Dat is hetgeen het fotograferen in de natuur voor mij zo magisch maakt. Eenheid met de natuur in al zijn schoonheid en facetten…
Ik probeer in mijn werk emotie en gevoel naar boven te halen, het is meer dan zomaar een portret, meer dan zomaar een foto…

De mommy-me shoots zijn bedoeld voor mama’s met hun baby/kind. Tijdens deze shoots probeer ik de unieke connectie en onvoorwaardelijke liefde vast te leggen.

Ik hou van natuurlijke kleuren en materialen dus wordt er uitgebreid besproken in welke stijl en kleuren je de kleding gaat dragen, passend bij het seizoen en de natuur. Hiervoor heb ik ook diverse items beschikbaar om de styling compleet te maken. Mijn voorkeur gaar uit naar zachte, monotone kleuren die passen bij de omgeving en het seizoen. Dit zorgt ervoor dat er een harmonieus geheel ontstaat en is kenmerkend voor de sprookjesachtige, dromerige sfeer in mijn foto’s.

De buitenlocaties worden door mij zorgvuldig geselecteerd aan de hand van het seizoen en de lichtsituatie en zullen altijd bijdragen aan de sprookjesachtige sfeer van de foto’s.

I love to create these beautiful memories for you and your family

error: