Kinderfotografie, kind en huisdier samen op de foto – kinderfotografie Bergen op Zoom

Het afgelopen jaar heeft mijn fotografie een enorme vlucht genomen. De focus is gelegd op kinderfotografie, zwangerschapsfotografie en newbornfotografie. Een heel speciaal plekje heeft natuurlijk de kinderfotografie, zeker wanneer ik die kan combineren met dieren.

De unieke combinatie kind en hond, of paard of zelfs een kat of konijn is geweldig om vast te leggen. Ik denk dat huisdieren sowieso een verrijking zijn voor ieder gezin, maar als er dan een speciale band is tussen jonge kinderen en hun dier dan levert dat de mooiste en meest vertederende momenten op. Hoe fantastisch is het dan om dit vast te leggen met mijn camera.

De laatste maanden heb ik verschillende kinderen samen met hun dier op de foto gezet en dat was echt een feestje. Genieten jullie even mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

error: