Het allereerste Newborn Photo Conference in Europa!

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door de organisatie van het Newborn Photo Conference. Tot nu toe een congres dat steeds in Brazilië heeft plaatsgevonden, maar dit jaar voor het eerst ook naar Europa komt, naar Milaan.
Mijn kinderfotografie is in het oog gesprongen van de organisatie en ik ben gevraagd deel te nemen aan het congres door, samen met nog een dozijn andere fotografen van over de wereld, in aanloop nar september iedere twee weken een blogartikel te schrijven.
Het eerste artikel is al weer bijna twee weken geleden geplaatst en volgende week zal de volgende verschijnen.
We zijn met een select gezelschap van newbornfotografen, zwangerschapsfotografen en enkele kinderfotografen. Ik vind het een hele eer en het is daarnaast ook super om te lezen hoe andere fotografen werken.
Het is gaaf als jullie mijn artikeltjes lezen, maar neem zeker ook even een kijkje op de website van newbornphotoconference.com om alle andere blogs te lezen.
En wie weet zie ik jullie straks ook wel in Milaan??

banner2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

error: