Fotoshoot met Max in mijn “woonkamerstudio” in Ossendrecht | Kinderfotografie regio Bergen op Zoom

In april kwam de 5-jarige Max met zijn oma naar mijn huis om foto’s te laten maken in mijn “woonkamerstudio”. Ik heb een absolute voorliefde voor het gebruik van natuurlijk licht in mijn fotografie en ik heb een perfecte plek in mijn woonkamer waar ik alle kanten uit kan om mooie portretten te kunnen maken.
Max zat zelf bomvol ideetjes en later hoorde ik van zijn oma dat ie er nog vol van is en de foto’s mede zo mooi zijn geworden omdat hij zoveel goede ideeën had. En weet je….het absoluut waar, zonder Max waren de foto’s nooit zo gaaf geworden. Eén van de foto’s is uiteindelijk zelfs in meerdere internationale fotogroepen gepubliceerd als beste van kinderfotografie. Max heeft het ook echt geweldig gedaan en bovendien hebben we de hele middag super veel plezier gehad. Op de terugweg naar huis schijnt hij uitgeput in slaap te zijn gevallen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

error: