Bruiloft Christine & Stefan | Peperbus in Bergen op Zoom en de Volksabdij in Ossendrecht

Wat een geweldige dag was het op 2 september! Vroeg uit de veren om de bruiloft van Christine en Stefan vast te gaan leggen. Allereerst naar Halsteren waar Christine samen met een paar vriendinnen zich aan het voorbereiden was op haar grote dag. En anders dan anders zou Stefan haar niet thuis op komen halen, maar het eerste moment dat ze elkaar zouden zien zou in de kerk zijn in Bergen op Zoom….zoooo romantisch!!

Na het aankleden gauw richting de markt in Bergen op Zoom om weer in de startblokken te staan voor het grote moment. De kerk was gevuld met familie en vrienden en kinderen van de school waar Christine les geeft en allemaal zouden ze getuige zijn van die eerste blik op elkaar.

En wat een geweldige pastoor dat ik overal maar dan ook werkelijk overal in de kerk mocht komen om de mooiste plaatjes te maken.
Na de plechtigheid vertrok het hele gezelschap naar de Volksabdij in Ossendrecht waar de rest van de dag gefeest zou gaan worden.

En hoe gaaf was het wel niet dat tijdens de fotoshoot in een nabij gelegen natuurgebied net de schaapsherder met zijn kudde schapen en bordercollie aan kwam. Ik heb geen moment getwijfeld en ben op hem afgerend, want hoe cool zou het niet zijn om mijn bruidspaar midden tussen de schapen te zetten. En ook hij twijfelde geen moment en met grote werklust dreef de hond zijn schapen om Christine en Stefan heen. Wie heeft nou zo’n unieke fotoreportage op zijn bruiloft!!

Al met al was het een geweldige dag, met prachtige locaties en heerlijk weer. Geniet even mee van een korte impressie van de dag.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

error: