fbpx

Beauty & Boudoir

Boudoirshoot

 

 

“DREAMS CAN COME TRUE” 

Droom jij er van om prachtige portretten van jezelf te hebben? Beeld je jezelf eens in dat je een halve dag lang kunt genieten en wordt ondergedompeld in luxe en aandacht en dat alles om jou draait. Een fotografe die de beste versie van jezelf naar voren weet te brengen, vereeuwigd op een stijlvolle, elegante en klassieke wijze.

Een boudoirshoot gaat niet alleen over prachtige foto’s, het is een beslissing om te zeggen: “Ik ben mooi zoals ik ben”. Een nieuw hoofdstuk in je leven dat zegt: “Ik hou van wie ik ben en ik ben mooi”.
Oké, die prachtige foto’s krijg je natuurlijk evengoed en hopelijk helpen die je om jezelf te omarmen, te houden van wie je NU bent.
Want wachten tot je al je doelen hebt bereikt is zo zonde…nu is het moment om van jezelf te houden, iedere dag die je langer wacht is een gemiste kans op zelfliefde!!

Een beauty of boudoirshoot is het ultieme geschenk aan jezelf en een niet te missen ervaring. Het begint bij het boeken van je shoot. We hebben telefonisch of via mail contact om al je wensen te bespreken en om elkaar alvast een beetje te leren kennen. We bespreken dan ook alvast waar je rekening mee moet houden en hoe je je kunt voorbereiden op de shoot. Het is overigens altijd mogelijk om vooraf een kennismakingsgesprek te plannen (no strings attached).

Ik heb een specieke stijl, waarbij de beelden vooral stijlvol en elegant zijn en de nadruk ligt op intieme poses en foto’s die tot de verbeelding spreken. De boudoir/glamourshoots zijn geschikt voor iedere vrouw ongeacht leeftijd of kledingmaat. Je hoeft geen fotomodel te zijn, iedereen is mooi en het is mijn taak als fotograaf om jouw schoonheid in al zijn facetten vast te leggen. En geloof me…dat is zo gaaf!!

Om de experience compleet te maken is het mogelijk om je haar en make-up te laten verzorgen door één van mijn visagistes. Zij zijn toppers in hun vakgebied en kunnen samen met mij zorgen voor een absoluut wauw-effect.
Een boudoirshoot kan plaatsvinden in mijn studio in Bergen op Zoom, in een hotelkamer of een andere supergave fotolocatie (industrieel). Ik heb een lijst van prachtige en heel geschikte hotels en fotolocaties om jouw shoot te plannen. Ook een boudoirshoot op een buitenlocatie behoort tot de mogelijkheden. Ik ken heel veel hele toffe plekjes waar we in alle rust kunnen shooten en een prachtige reeks aan foto’s kunnen maken.

Waneer je jouw shoot hebt geboekt krijg je van mij alle tips hoe je je kunt voorbereiden en waar je kunt shoppen voor mooie lingerie. Ik heb een aantal accessoires en kimono’s beschikbaar die gebruikt kunnen worden.

Vaak krijg ik te horen: “maar ik weet niet hoe ik moet poseren” . Geen zorgen over hoe je moet poseren. Tijdens de shoot vertel ik je precies wat je moet doen, ik begeleid je stap voor stap door alle poses en doe ik ze desnoods voor.

Je zult je fantastisch voelen, als een echt fotomodel. Ik laat je weer helemaal verliefd worden op jezelf en haal de beste en mooiste versie van jezelf naar boven.

Binnen drie tot vier weken na de shoot zijn jouw foto’s klaar en kun je gaan genieten van de prachtige beelden die we hebben gemaakt.

“YOU DON’T HAVE TIME TO BE TIMID. YOU MUST BE BOLD AND DARING!” 

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

 

 

error: