Boudoir/beauty

Boudoirfotografie in Bergen op Zoom

“Venture outside your comfortzone. The rewards are worth it” 

Beeld je jezelf in dat je een halve dag lang kunt genieten en wordt ondergedompeld in luxe en aandacht en dat alles om jou draait. Een fotografe die de beste versie van jezelf naar voren weet te brengen, vereeuwigd op een stijlvolle, elegante en klassieke wijze. Resulterend in beelden/foto’s die het verdienen om als een schilderij te pronken aan de muur…

 

“Let me welcome you into my studio for the ultimate glamour and boudoir experience”  ~ Danielle Hagens

 

Een boudoirshoot is het ultieme geschenk aan jezelf en een niet te missen ervaring. Het begint bij het boeken van je shoot. We hebben telefonische of via mail contact om al je wensen te bespreken en om elkaar alvast een beetje te leren kennen. We bespreken dan ook alvast waar je rekening mee moet houden en hoe je je kunt voorbereiden op de shoot.

Ik heb een specieke stijl, waarbij de beelden vooral stijlvol en elegant zijn en de nadruk ligt op intieme poses en foto’s die tot de verbeelding spreken. Vrouwelijkheid laten uitstralen is voor mij daarin belangrijker dan uitsluitend sexy foto’s.

Uiteindelijk is dan de dag van de shoot daar. Je komt naar de studio waar je onder het genot van een hapje en een drankje alvast helemaal in the mood kunt komen voor de shoot zelf en we nogmaals al je wensen doorspreken . Ik raad iedereen aan om ook de visagiste bij te boeken, om het plaatje compleet te maken.
Tijdens de shoot vertel ik je precies wat je moet doen, ik begeleid je stap voor stap door alle poses. Ik werk niet op tijd maar streef altijd naar kwaliteit. Dat betekent dat de shoot duurt zo lang als we nodig hebben om tot het perfecte en ultieme eindresultaat te komen.

 

“You don’t have time to be timid. You must be bold and daring!” 

Boudoirshoot, boudoirfotografie

 

 

error: