Zwangerschap

Het fotograferen van je zwangerschap is iets heel speciaals. Het is een periode waarin er heel veel verandert en niet alleen fysiek. Een periode die voorbij gaat en daarom zo belangrijk is om vast te leggen met unieke beelden. Om later op terug te kunnen kijken en ook voor je kleintje als deze wat groter is.

Ik ben als fotografe ondermeer gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie en ben er trots op meerdere internationale awards te hebben gekregen voor mijn werk. Maar de focus ligt altijd op het creëren van unieke persoonlijke en tijdloze foto’s als herinnering aan jouw zwangerschap.
De foto’s worden gemaakt op prachtige buitenlocaties of in de studio. Er zijn ook diverse mooie binnenlocaties denkbaar, maar houdt hierbij rekening met extra kosten die de desbetreffende locatie in rekening brengt.

Mijn zwangerschapssessies zijn inclusief het gebruik van speciaal hiervoor gemaakte jurken uit een zeer ruime collectie.

Voor zwangerschapssessies in de studio kan gebruik gemaakt worden van enkele van deze jurken of van een collectie van speciale studioitems. In de studio kan een variatie worden gemaakt van foto’s met gebruik van jurken en/of artful nude foto’s.

Zwangerschapssessies vinden plaats in de studio of op locatie in de omgeving van Ossendrecht. Tegen bijbetaling kan ik ook op een andere locatie komen fotograferen aangezien Nederland en België prachtige fotogenieke plekjes rijk zijn.

 

 

18685629_450606348633111_734613566_n 1496305324041

error: