Zwangerschap

Het fotograferen van je zwangerschap is iets heel speciaals. Het is een periode waarin er heel veel verandert en niet alleen fysiek. Een periode die voorbij gaat en daarom zo belangrijk is om vast te leggen met unieke beelden. Om later op terug te kunnen kijken en ook voor je kleintje als deze wat groter is.

De focus ligt altijd op het creëren van unieke persoonlijke en tijdloze foto’s als herinnering aan jouw zwangerschap. De foto’s worden gemaakt op prachtige buitenlocaties of in de studio.

Zwangerschapssessies vinden plaats in de studio of op locatie in de omgeving van Ossendrecht. Vanaf half oktober tot en met februari worden zwangerschapsshoots in de studio gepland. Alleen wanneer het uitzonderlijk goed weer is (door mij als fotograaf te bepalen) kan een sessie op een buitenlocatie plaatsvinden in deze periode.
In het geval van een shoot op buitenlocatie fotografeer ik aan het einde van de dag een paar uur voor de zon ondergaat of heel vroeg in de ochtend. De exacte tijd wordt enkele dagen voorafgaand aan de shoot bepaald door mij aan de hand van de verwachte weers- en lichtomstandigheden. Dus als je graag een fotosessie buiten wilt, zorg dan dat je de hele dag vrij kunt houden. Ik fotografeer het liefst in week 28 tot en met 36 van de zwangerschap.

Mijn zwangerschapssessies zijn inclusief het gebruik van speciaal hiervoor gemaakte jurken uit een zeer ruime collectie. Bij boeking ontvang je een overzicht van de aanwezige jurken om uit te kiezen, maar mijn portfolio geeft al een aardige indruk van wat er aan keus is.

Voor zwangerschapssessies in de studio kan gebruik gemaakt worden van enkele van deze jurken of van een collectie van speciale studioitems. In de studio kan een variatie worden gemaakt van foto’s met gebruik van jurken en/of artful nude foto’s.

 

Gestylde Zwangerschapsshoot Mini

Inclusief:

Sessie van 45 minuten tot 1 uur

Gebruik van 1 of 2 speciale zwangerschapsjurken naar keus

Zonder partner en/of kinderen

6 digitale bestanden op hoge resolutie

Fotoshoot op buitenlocatie of in de studio

€199

Boek een fotosessie

Gestylde Zwangerschapsshoot Luxe

Inclusief:

Sessie van 1,5 uur

Gebruik van 2 of 3 speciale zwangerschapsjurken naar keus

Indien gewenst met partner en/of kinderen

10 digitale bestanden op hoge resolutie

Fotoshoot op buitenlocatie of in de studio

€299

Boek een fotosessie

18685629_450606348633111_734613566_n 1496305324041Badge2+Winner

error: