Workshop Zwangerschapsfotografie studio

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we diverse lichtopstellingen leren toepassen die geschikt zijn voor zwangerschapsfotografie (low key, directional light, backlighting) op verschillende achtergronden. Verder gaan we uitgebreid in op het poseren van een zwangere vrouw en hoe je stijlvolle artful nude foto’s kunt maken. Tevens laat ik je zien hoe ik mijn studiofoto’s nabewerk in Photoshop.

Wat heb je nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen?
– een camera en een 50mm lens of een 24-70mm lens
– je moet de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO beheersen
– je bent bekend met het werken met lagen en maskers in Photoshop
– een laptop met daarop Adobe Photoshop CS5 of CS6 of Adobe CC

Locatie: studio in Ossendrecht
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 6 (vol=vol)
Inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen

Data:
– zaterdag 3 februari 2018  (VOLGEBOEKT)
– zaterdag 10 maart 2018

Kosten: €375 (inclusief btw)

Bij het boeken van deze workshop dient een bedrag van €150 te worden betaald, hiermee is je reservering definitief. Het restantbedrag dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop te zijn betaald. Bij annulering binnen twee weken voor de workshopdatum wordt de aanbetaling niet gerestitueerd, deze kan dan ook niet verrekend worden met een eventuele nieuwe boeking.

De foto’s die worden gemaakt tijdens de workshop mag je gebruiken voor je eigen portfolio, uitgezonderd de artful nude foto’s. Deze mogen uitsluitend gebruikt worden na overleg en uitdrukkelijke toestemming van het desbetreffende model.

 

INSCHRIJVEN
error: