Workshop Fotograferen met Natuurlijk Licht

Foto van meisje met haar chihuahua tijdens de golden hour in een graanveld, door Danielle Hagens Fotografie

 

Tijdens deze workshop van een dag gaan we leren hoe je met natuurlijk licht kunt fotograferen. Hoewel ik als fotograaf zowel met studiolicht als natuurlijk licht fotografeer is mijn liefde voor de fotografie begonnen met natuurlijk licht en daar ligt nog steeds mijn grote passie.
Tijdens deze workshop gaan we op pad en ga ik je meenemen in mijn wereld van natuurlijk licht. Hoe vind je de juiste plekjes, hoe kun je het licht naar je hand zetten zonder dat je met flitsers, reflectieschermen of andere attributen werkt.

En hoewel ik absoluut mijn voorkeuren heb voor bepaalde momenten op de dag ga ik je leren dat je op ieder moment van de dag mooi licht kunt creëren. Ik ga je leren werken met zonlicht, bewolkt weer, backlight en golden hour.
Deze kennis neem je vervolgens mee om toe te passen in je eigen fotografie, of dat nu van je eigen kinderen is, of misschien van je huisdier of in opdracht van klanten.

We starten de dag met een stukje theorie en gaan vervolgens uitgebreid in de praktijk aan de slag met diverse modellen. Ik werk in kleine groepjes waardoor er ruim voldoende individuele aandacht is.

Hoe ziet de dag er uit:
– 12.00 uur: ontvangst in mijn studio in Ossendrecht met koffie, thee en lekkers
– 12.00 tot 14.30 uur: theorie
– 14.30-18.00 uur: praktijk op een buitenlocatie

Wat heb je nodig om aan deze workshop mee te kunnen doen?
– een camera en een (lichtsterke) lens
– je moet de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO beheersen

Locatie: Ossendrecht
Tijd: 12:00 tot 18.00
Koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen
Maximaal 6 deelnemers

Data:

– zaterdag 23 maart 2019 (nog vier plaatsen beschikbaar)

Kosten: €275 (incl. BTW)
Bij het boeken van de workshop dient een aanbetaling van €100 te worden gedaan om je plaats te reserveren.

Workshops zijn niet toegankelijk voor fotografen die zelf ook workshops geven. Na het volgen van een workshop bij Danielle Hagens Fotografie is het niet toegestaan binnen twee jaar zelf workshops te gaan geven.

error: